Een moment geduld aub..

FAQ

Staat het antwoord op uw vraag hier niet onder of stelt u uw vraag liever via de telefoon of de mail, dan kan dat natuurlijk ook op 085-4013317 of info@VeelBekijks.nl

 

Vragen over het aanleveren van uw bestanden en bestandstypen

 • U kunt de volgende bestandstypen aanleveren: een illustrator bestand; .eps, .ai of een drukklaar PDF bestand.
 • Graag de teksten omzetten naar lijncontouren.
 • Wij kunnen geen vlaggen printen/drukken met een JPG, GIF of een BMP bestand.
 • Klik hier voor meer informatie over het aanleveren van bestanden!


1  Levertijden
Veel van onze producten zijn met SPOED te bestellen. U heeft ze dan binnen 24 of 48 uur in huis. Informeer naar de mogelijkheden bij uw vaste contactpersoon, via info@VeelBekijks.nl of bel 085-4013317. Standaard wordt er binnen 5 werkdagen geleverd.


2  Verzendkosten
Een pakket verzenden per post kost € 5,95. Wordt uw pakket op een andere manier verzonden, dan worden de verzendkosten gespecificeerd op uw offerte. Voor onze Algemene voorwaarden en Privacy Policy, klik op de link helemaal onderaan elke pagina.


3  Klachten
In het geval van een klacht, kunt u contact met ons nemen via uw vaste contactpersoon. U kunt mailen naar  info@VeelBekijks.nl of belt u 085-4013317. Samen met u komen wij zo snel mogelijk tot een oplossing. Wanneer het beschadigingen aan uw bestelling betreft of wanneer uw klacht te maken heeft met de kwaliteit van de print, verzoeken wij u om ons, o.v.v. het ordernummer, enkele foto’s te mailen.


4  Betaalmogelijkheden:
Betaling kan vooraf of achteraf op factuur.

5  Garantie
Uiteraard worden uw artikelen opnieuw geprint, wanneer het printen verkeerd is gegaan en worden producten vervangen, wanneer ze niet juist zijn of functioneren naar behoren. Wij geven service met een redelijk aanvaardbaar termijn. Na 2 kunt u op reclamemateriaal zoals vlaggen en makelaarsborden geen garantie meer verhalen ivm. slijtage.

 • Vlaggen: wij raden u aan deze deze binnen te halen bij windkracht 6 of meer.
 • Beachflags: deze, vaak op evenementen gebruikte vlaggen, hebben nogal veel te verduren. Hierdoor kunt u bij schade aan beachflags, na gebruik, niet bij ons terecht. 
 • Makelaarsborden: Wij adviseren u de ramen goed schoon te maken, voordat het makelaarsbord wordt bevestigd. Dit ivm. de hechting van het bord.


6  Levensduur vlaggen en banieren
De levensduur van uw vlag is afhankelijk van een aantal factoren. Belangrijke factoren zijn:

 • Bevestiging: Bij buitengebruik is de bevestiging in een officiële vlaggenmast de beste manier om een vlag te monteren.
 • Omgeving: Aan de kust, waar meer wind is, zal een vlag minder lang meegaan dan in een bosrijke omgeving;
 • Weersomstandigheden: Wij raden u aan uw vlag binnen te halen bij een windkracht van 6 of meer. 
 • Materiaal: Een vlag van Lochfilet 100gr./m2 heeft een langere levensduur dan een Flag 110gr./m2. Bij het eerste materiaal (Lochfilet) worden de kleuren echter sneller vaal dan bij Flag.


7  Wat is het verschil in materiaal als het om spandoeken gaat?

 • Het meest gebruikte materiaal is banner 510, ook wel "frontlit" genoemd. Dit is een zeildoek voor enkelzijdige bedrukking.
 • Gaatjesdoek of Meshdoek, laat 10/15% wind door, en wordt veel gebruikt voor steigerdoeken.
 • Vlaggendoek is hetzelfde materiaal als voor uw vlaggen, maar wordt ook gebruikt voor spandoeken
 • Banner 800 gr/m2 is een dikker materiaal van hoge kwaliteit, gebruikt voor dubbelzijdige prints (block out)


8  Welk soort doek gebruiken we voor uw vlaggen en beachflags? 
Voor elke vlag wordt glanspolyester van 115 gr/m2. gebruik. Beide vlaggen worden full color bedrukt en hebben een doordruk van 90/95% (de achterkant van uw vlag staat dus in spiegelbeeld).
 

9  Wat is een beachflags
Een beachflag is een vlag welke vaak gebruikt wordt op evenementen, feesten en op het strand. De afmetingen is 65x315cm. Dit is de maat van de vlag, de pole/stok is nog eens 40cm langer.


10  Is het mogelijk om vlaggen dubbelzijdig te printen?
Nee, dit is niet mogelijk. Een vlag heeft wel een doordruk van 90/95%, dus ook aan de achterkant ziet u uw logo of ontwerp. Deze staat wel in spiegelbeeld.


11  Makelaarsborden/v-borden: hoe dik is het materiaal?
Een makelaarsbord is 4mm dik en zijn voorzien van snijlijnen, zodat u het bord eenvoudig kan vouwen. Let op: houd u rekening met de vouwlijnen aan de buitenkant van de borden, deze zijn beide 5cm breed. Bij een bord van 140x50cm wordt het bestand 130x50cm, of een percentage hiervan met minimaal 100dpi.


12  Wat is de maximale breedte spandoeken die jullie kunnen printen?

5 meter! Breder kan uiteraard wel maar dan worden delen tegen elkaar gezoomd/gestikt of gelast.

13  Zeefdruk banieren en vlaggen, extra kwaliteit materiaal
Bij VeelBekijks.nl is het mogelijk om een sterker lees zwaarder materiaal te gebruiken voor vlaggen & banieren, dit zorgt ervoor dat ze langer meegaan. Glanspolyester 125 grams ipv 115 grams, 130 grams extra glans polyester of nog zwaardere kwaliteit spunpolyester van 160 grams is ook te gebruiken voor uw vlag of banier.