Een moment geduld aub..

Onze materialen

 

Al onze producten worden gemaakt van veel verschillende materialen. We kunnen bijna zeggen dat we ieder materiaal bedrukken. De mogelijkheden zijn natuurlijk ook eindeloos! Dankzij onze high-tec printers en onze ervaring, weten we ieder materiaal op een unieke manier te bedrukken en deze goed uit de verf te laten komen.

Verschillende producten, verschillende materialen

Ieder product heeft een eigen, passend materiaal. Zo wordt ons behang altijd gemaakt van het gebruiksvriendelijke Airtex. Doeken en banners worden van het speciale bannermateriaal of backlitdoek gemaakt. Re-board wordt met name gebruik voor onze displays. Bent u opzoek naar wanddecoratie, dan drukken wij op forex, hout, aluminium of glas. Voor enkele interieurobjecten gebruiken we juist weer katoen of folie. Tijdens het bestellen kunt u voor uzelf kijken welk materiaal en dus welk product bij uw wensen past. Zo wordt de keuze erg gemakkelijk. Ziet u echter door de bomen het bos niet meer? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze ervaren klantenservice.

Ieder materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen en ook zijn eigen specificaties. Per materiaal zijn de afmetingen en mogelijke vormen verschillend. Wanneer u op één van de onderstaande materialen klikt, komt u meer te weten over de specificaties van het materiaal. Bekijk snel ons aanbod en bestel!