Een moment geduld aub..

Nieuwsbericht november 2016

Kollum, 26 oktober 2016 - Houd onze nieuwspagina in de gaten! Geregeld verschijnen hier namelijk berichten over leuke acties, nieuwe producten en ontwikkelingen en achtergrondverhalen met betrekking tot Veelbekijks.nl.

 

Textiel printen gaat de markt veranderen

Waar we veel van verwachten is het printen van textiel. Dat biedt vele nieuwe mogelijkheden. Zo is het nu al mogelijk om je eigen dekbedhoes met je eigen print te bestellen. Het dekbed is in alle standaard formaten te bestellen. Dus wil je slapen onder een dekbed met het logo van je eigen bedrijf of wil je het als relatiegeschenk weggeven. Schroom dan niet om contact met onze sales afdeling op te nemen. Naast de dekbedhoezen verwachten we op korte termijn nog veel meer producten op het gebied van textiel print te introduceren.

Rond spandoekframe

Naast het dekbed is een rond spandoekframe een product die wij als eerste hebben geïntroduceerd in Nederland. Zo’n rond frame met daarin een spandoek zie je nog weinig tot niet, waardoor het extra opvalt wanneer u er eentje aan uw bedrijfsgebouw hangt!

Zitzak met eigen logo

Wilt u wat meer sfeer creëren in uw kantine of kantoorruimte, dan is het wellicht een leuk idee om uw logo of een reclame uiting van uw bedrijf op een zitzak of op een aantal zitzakken te drukken. Plaats de zitzakken in uw bedrijfsruimte en u zult zien en ervaren dat het meteen een stuk(je) gezelliger wordt. Een zitzak met eigen logo of reclame uiting is natuurlijk ook goed voor de uitstraling op een beurs of evenement en een heel leuk relatiegeschenk.!