Een moment geduld aub..

Posters&stickers

 

Posters zijn echte alleskunners en het is dan ook één van de favoriete materialen van VeelBekijks.nl. Onze posters zijn van erg hoge kwaliteit, maar kosten slechts een beetje. Hierdoor zijn ze erg geschikt als promotiemateriaal. De posters zijn gemakkelijk op te hangen door middel van een plakbandje of punaise en ook gemakkelijk weer te verwijderen. Heeft uw bedrijf dus vaak nieuwe aanbiedingen of acties? Dan kunt u vast en zeker goed uit de voeten met de posters van VeelBekijks.nl. De posters zijn bedrukbaar met uw eigen ontwerp. Alles is mogelijk.

Verschillende soorten

VeelBekijks.nl biedt een ruim aanbod aan posters. Wij bieden namelijk niet alleen de standaard, traditionele poster, maar nog veel meer soorten aan. Denk bijvoorbeeld aan een lichtbakposter, een zelfklevende poster of zelfs een watervaste poster. Naast posters bieden wij ook verschillende extra’s aan, zoals ophangsystemen of borden waar de posters in geklikt kunnen worden. U bepaalt zelf het formaat, de vorm en de afwerking. Er zijn vele mogelijkheden. Alle posters worden binnen vijf werkdagen bij u geleverd en sommige posters kunnen zelfs met spoed verstuurd worden.Bekijk snel ons aanbod en bestel!

Naast vlaggen, borden en banners, verkopen wij ook een ruim aanbod aan stickers. We bieden stickers voor iedere plek: buiten, binnen, voor op de vloer, de muur of het raam. Maar dat is nog niet alles; we bieden namelijk ook stickers voor auto’s, asfaltstickers, veiligheidsstickers en etiketten. De stickers zijn bedrukbaar met een eigen ontwerp en kunnen veel verschillende vormen aannemen. Ook het formaat kunt u zelf bepalen. Alle stickers zijn zelfklevend. Een aantal stickers worden op rol geleverd en zijn bestelbaar in grote hoeveelheden. Er zijn echter ook stickers die per stuk bestelt kunnen worden.

Persoonlijke sticker

Bent u opzoek naar nieuw promotiemateriaal? Kijk dan ook eens of stickers misschien een optie zijn. Stickers zijn erg scherp geprijsd en gemakkelijk in gebruik. Doordat ze zelfklevend zijn heeft u er weinig werk van. Sommige stickers zijn tijdelijk en kunt u gemakkelijk zonder lijmresten verwijderen. Andere stickers zijn voor permanent gebruik. De stickers kunt u laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Laat bijvoorbeeld een actie of aanbieding, uw logo of de bedrijfsnaam op een sticker drukken. Plak deze op uw producten of openbare plekken en u kunt u geen gemakkelijker reclamemateriaal wensen. Bent u benieuwd naar ons aanbod stickers? Bekijk ze dan snel hieronder!