Een moment geduld aub..

Waarom kiest u voor VeelBekijks.nl?

 Waarom kiest u voor VeelBekijks.nl

  • Zeer hoge kwaliteit: U krijgt uw binnen - en buitenreclame bij ons in de hoogst mogelijke kwaliteit. De opdruk is niet alleen superscherp, maar gaat ook jaren mee, in weer en wind. Er wordt geprint met UV-bestendige inkten, wat betekent dat deze niet verkleuren in zonlicht. Naast de print, mag u de hoogste eisen stellen aan de door ons gebruike materialen.

  • U betaalt nooit teveel bij VeelBekijks.nl. Heeft u elders een scherpere prijs ontvangen voor exact dezelfde producten en service, meld dat dan meteen bij ons door middel van het doorsturen van uw andere offerte. U ontvangt nog eens 5% korting op deze scherpere prijs.

  • U wordt bij ons in de watten gelegd: U mag van ons de beste dienstverlening verwachten. Op offerteaanvragen zal binnen 24 uur gereageerd worden op werkdagen, klachten waarbij ons ook maar iets te verwijten valt, worden meteen en zonder discussie opgelost, bestanden worden door ons gecontroleerd en bij enige twijfel nemen wij meteen telefonisch contact met u op

  • Eigen vaste contactpersoon: bent u van plan om geregeld bij ons te bestellen, dan krijgt u een vaste contactpersoon, waarmee u met al uw vragen, opmerkingen en klachten rechtstreeks contact op kan nemen;

  • Snelle levertijd: veel producten zijn met SPOED te bestellen. U heeft ze dan binnen 24 of 48 uur in huis. Informeer naar de mogelijkheden bij uw vaste contactpersoon, via info@VeelBekijks.nl of bel 085-4013317. Standaard wordt er binnen 5 werkdagen geleverd.

  • Printen zit in ons bloed: Printen is onze passie, het zit in ons bloed. We doen niets liever dan printen en daarom zijn we er goed in. We verbeteren ons printwerk al jaren en dat is de reden dat u het beste van het beste krijgt!